​Gulvbehandling med olie, lud eller lak

Hos Holbæk Gulventreprise ApS i Holbæk, Jyderup, Odsherred og Roskilde tilbyder vi gulvbehandling af trægulve. Det er især populært med olie-, lud- og lakbehandling. Normalt vil det være hensigtsmæssigt med slibning af gulve forud for en gulvbehandling. Det kan være nødvendigt med en gulvafhøvling, hvis der er tale om gamle og skæve gulve.

Vi råder om den bedste form for gulvbehandling

​Der er mange muligheder for gulvbehandling af et trægulv. Det er meget populært med olie-, lak- og ludbehandling, og der kan være mange årsager til at skifte, hvis gulvet alligevel skal slibes. Vi rådgiver naturligvis om, hvad der er bedst i forhold til behandling af gulvet. Der kan være forskellige krav til en gulvbehandling fra familie til familie og især, hvis der er tale om erhverv.

Overordnet er fordelen ved oliebehandling, at man får det mest naturlige udtryk på træet, men det kræver en del vedligeholdelse for at beholde det pænt.​

Fordelen ved ludbehandling er, at træet bliver naturligt lyst eller næsten hvidt. Og fordelen ved lakbehandling er, at det giver en skinnende effekt, men det er især fordelagtigt, at det er meget slidstærkt.

Hvad er prisen på behandling af gulv?

​Du er meget velkommen til at få mere at vide om blandt andet lak-, lud- og oliebehandling samt eventuel slibning af gulve. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på en gulvbehandling.

Du kan ringe på telefon 51 74 80 00 for at høre mere om de mange muligheder, eller du kan sende en e-mail til os på info@holbaek-gulve.dk.​

Få et helt og aldeles​

UFORPLIGTENDE​

og gratis tilbud!​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Privat & erhverv​

Vi kan løse enhver opgave, både for private og for erhverv!​

Følg os
​på Facebook

Følg os og få større indblik i vores hverdag, se billeder og diverse kampagner.

Kontakt os

Holbæk Gulventreprise ApS

Sophienlundsvej 1B

4300 Holbæk

CVR: 35382143

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive eller ringe til os.

Telefon: 51 74 80 00

Vores services

» ​Gulvbelægninger

» ​Gulvafslibning

» ​Vinyl

» ​Trægulve

» ​Tæpper

Udfyld formularen, så ringer vi dig op og tager en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt