​Gulvafslibning og gulvafhøvling af trægulv udføres

Hos Holbæk Gulventreprise ApS i Holbæk nær Roskilde, Jyderup og Odsherred tilbyder vi billig gulvafslibning og gulvafhøvling af trægulve for private, erhverv og offentlige institutioner. Vi kan udføre gulvafslibning med alle kornstørrelser, og i særlige tilfælde kan vi også udføre gulvafhøvling. Desuden laver vi gerne den efterfølgende gulvbehandling.

Professionelle fagmænd forlænger gulvets levetid

​Vi benytter professionelle maskiner til både gulvafslibning og gulvafhøvling. Dermed sikrer vi, at gulvet udsættes for minimal nedslibning. Normalt er det ikke nødvendigt med afhøvling af gulve, og det er begrænset, hvor mange gange et gulv kan tåle gulvafhøvling.​

Vi udfører afslibning af gulve med både grov- og finslibning, og det sker altid nænsomt, eftersom det er begrænset, hvor mange gange man kan slibe gulv, især parketgulve. 

Normalt benytter vi kun grovslibning eller ligefrem afhøvling, hvis gulvet skal rettes til.

Vi vejleder naturligvis om det rette valg ved slibning af gulv, ligesom vi gerne råder i forhold til valg af gulvafslibning og gulvbehandling. Den bedste form for gulvbehandlingen afhænger af det forventede slid på gulvet. Og den rette overfladebehandling afhænger af jeres ønsker til nuancer og rengøringsvenlighed.

Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning

​Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om henholdsvis gulvafslibning og gulvafhøvling af trægulve. Vi kan drøfte priser og løsninger, hvorpå vi laver et uforpligtende tilbud med en fast pris.

Du kan ringe til os på telefon 51 74 80 00 for at få en drøftelse, eller du kan skrive til os på info@holbaek-gulve.dk.​

Få et helt og aldeles​

UFORPLIGTENDE​

og gratis tilbud!​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Privat & erhverv​

Vi kan løse enhver opgave, både for private og for erhverv!​

Følg os
​på Facebook

Følg os og få større indblik i vores hverdag, se billeder og diverse kampagner.

Kontakt os

Holbæk Gulventreprise ApS

Sophienlundsvej 1B

4300 Holbæk

CVR: 35382143

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive eller ringe til os.

Telefon: 51 74 80 00

Vores services

» ​Gulvbelægninger

» ​Gulvafslibning

» ​Vinyl

» ​Trægulve

» ​Tæpper

Udfyld formularen, så ringer vi dig op og tager en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt